hitrou


Camarazi!

am vrut sa va scriu demult. vreau sa va scriu despre niste idei despre strungari.

* azi au fost alegeri. pe lupu nu l’au ales. Oleg Serebrian a zis ca ””Este sfidător gestul de părăsire a sălii de către PCRM”. daca asta, in sine, nu ar fi de’ajuns ca sa zici: ”tu esti prost”, el a decis sa ne mai confirme: ”În 2005 am votat pentru alegerea lui Vladimir Voronin în calitate de preşedinte. Cele 26 de condiţii nu au fost îndeplinite. Alegerea lui Marian Lupu în calitate de preşedinte este o temere a lor de a rămâne în opoziţie 4 ani de zile”. La asa ceva nu poti decat sa ii raspunzi: ”zaibisi”. 1. alegi ori nu alegi 2. daca ai fost prost sa votezi si niciuna din 26 de conditii nu au fost respectate, nahui tu esti iarasi in parlament? 4. ultima fraza zaibisi ai ziso, in sfarsit corect; respectiv, ne-alegerea lui este raspunsul la temerea lor, sau cel putin incercarea de a nu fi in opozitie 4 ani. OLEG, OLEG! viata ta ii: hădărăuți – chisinău – nice – edinbourg – chisinau. da` tu ai ramas tot in hlopautsi.

* ieri o fost 20 de ani de la caderea berlinului. bono, aista de la u2, o avut un concert gratis la bradenbourg gate in berlin zilele trecute, tipa comemorare; gratis-gratis, da` tipa incapeau numa 20.000 de oameni, asa ca o dat bilete nasharu prin internet; ca sa ii opreasca pe restu, MTV o zapizdit un ZID. eu cred ca lor tre de dat puncte pentru creativitate; actualitate;

* tot ieri, AIE o oferit comicilor o ‘oferta pentru votarea [..]’. sa ma cac pe voi, pidaraji desperati.  in general, e ANAL sa ANALizam politica de acasa, din moment ce acasa nu exista politica. noi ne invartim, ca musca’n cacat in idei de democratie, justitie, integrari si penetrari europene, neutralitati, etc – si de fapt tot ce se intampla e.. eiiii ia’ibuu, cum sati zic… uite asa o idee: MTV maciti si voi un ZID la noi acasa, da sai punem pe ghiganti la dansu, i’acuzam pe tati de adulter, ne musulmanizam si aducem vreo 2 saci de kietre.

* daca bolocan nu se opreste din propaganda asta ca tipa ‘intra pe blogu meu’ si la fiecare feisbukuist un link catre portal – eu propun sa il… astept propuneri in comentarii (bolo, fii pe faza – distribuie, zi la lume, vreu sa vad versiuni).

* : ) *

Advertisements

6 thoughts on “hitrou

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s