My Final End


Sfârşitul meu final, spune Portálu, nu este un pleonasm. Un pleonasm, aşa cum se sugerează într-un dicţionar, poate fi viaţa ta, atitudinea ta. Mama ta este un pleonasm – un pleonasm niciodată nu aş imagina fără tine. Tatăl poate fi un pleonasm – una foarte îngrijorătoare, innit?

Te-ai chemat, un gânditor. Când ai un fum decent, în afara, răspândirea închiriere, din ochii, o lumină de vigoare tineresc, atunci când acest lucru este într-adevăr că. Dar gândurile sunt nimic. Ai venit să înţeleagă cât de frumos este să trăiască şi să nu cred, dar acele zile au trecut, atunci când legitimitatea tine, ca un poet a fost de necontestat. Tu nu iubesti mai, cu toate că …

Te-ai chemat, un amant. Ploile nu aţi sărutat au o urmările îngrozitoare – ai auzit de păsări in jurul tau cânta. Cel putin tu niciodata nu vei stii doar de mult mama ta a fost un înger. Cel puţin niciodată nu vei îndrăzni să Splash sol sub tine. Ca şi a. .. “Bună dimineaţa, iubire! Ce mai faci? “… Cu toate că …

Puteţi apela un om. Acolo nu a fost o singură zi, în care v-ar fi vărsat o lacrimă. Pregătire în muschii, stele atingi, în zilele în care înghiţi – o viaţă distrusă în scopul – spun ei le-aţi luat nici un motiv – pentru că sunteţi motiv, deşi ..

Te-ai chemat, un non-credincios. Dincolo de credinţa incursiunilor dvs. metafizica sa extins, nu cred ca-l caute. Trei biblioteci mult praf care le-aţi jefuit şi acum, a venit timpul pentru tine TU scrie-l jos: un mesaj pentru lume, acoperit de noroi, înstrăinat de la ideea ca calm, va bate toba.

Advertisements

3 thoughts on “My Final End

  1. Give me a gun and ill pull the trigger. Repeatedly. Continuously. Happily. And then, when i’ll point it towards my bloodied brain, i know, oh how i know – there shall be no more bullets. But still, give me a gun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s