hitrou (2)


Un post-scriptum preliminar, dragă cetitor. Eu regret ca wordpress’u nu are shrift’u de 74 ca sa pot sa scriu despre tot ce ma doare, (fix) cashaeshtea.

Dupa ce ieri, cu ai mei la balcon, si cu stacanu’n mână, am sarbatorit (fix) trei ani de cand NASA o fotcăit APA pe Marte, az, avem inca un prilej de zi istorica, in care Autoproclamata Politica Moldoveneasca se declara, oficial, Santa Barbara. In timp ce Diacov, cu lacrimi in ochi, isi doreste o tara prospera, iar Ghimpu o iesit pîn’afara sa arunce niste ţărnă peste mormantul PCRM (“PCRM? Si asta? Mai este asa partid??” Ali G), apare deputatul comunionist Victor Stupid-niuc, si aratand cu dejtu (fix) la colegii sai de partid, spune ca sh ashela din Vlastelin Kaletz… my preciousss my preciousss.. a’s regretaaatz bleaadi intro zi.. as’regretaaatz..

*astfel, cuţitu o ajiuns la gât. amu deam daca o sa vrei sa compari politica noastra cu fotbalu românesc, iok! Fotbalu ромâнеск pare waay behind. Sorry frati români, da oricat voi nu v’atz plange in frunte cu parazitii si cu emisiunile de duminica-opt-seara, noi v’am intrecut.

De azi incolo, NOI NU MAI VREM IN EUROPA!

NOI NU VREM ETAJU INTÂI SA SHIE PARTER!

NOI NU VREM BISCUITZ, NOI VREM PICENIUSHTE!

AJUNGE ASUPRIRE!

NOI VREM ALEGERI “REPET-UNTIL”!

NOI VREM PORTALURI DE ŞTIRI!

NOI VREM MOTIVE CA SĂ NE CÂCĂM DE RÂS!

ăăăăă…

3 thoughts on “hitrou (2)

Leave a comment