Tara mea


Ieri mergeam prin centru, prin fata bradului, pururi tanar, infasurat in manta-mi (emin) sau in pixeli (carta) si m-a pogorat un vers de cantec: Moooooldooooovaaaaa, tarraaaa deeeebililooorrr! Moldooovvvaaaaa, taraaaa ninormaliloooorrr! MOLDOVA – TARA MEA!

* de ce toti reporterii intreaba: ”ce crezi despre bradul de anu asta”? dupa care continua, cand toata lumea le raspunde acestor idioti ‘ca e frumos’, ei continua cu ‘daaaa, e ceva deosebit cu dansu anu ASTA?”. DA SUKA, anu ista, e facut din kirpici si plastilina! alte intrebari cu conotatii politice, blea?

* dar ok, reporterii is idioti – asta stim. dar de ce le cad in plasa alti idioti? ”paaai, anu asta e MAI frumos, e MAI inalt, e MAI cu beculete, e MAI liberal…bradu”. da blea, si tu ai devenit cu un AN mai prost, lingusitor si fricos. De parca daca i-ai raspunde: ”nu, anul asta bradul e in continuare inconjurat de pidaraji de reporteri care incearca sa faca ‘jurnalism’ si ‘televiziune’ ”, Dom Chirtoaca, liberalu`, ar veni si ti-ar baga bradul in cur pentru ca nu l-ai elogiat.

* de ce toti drujii mei de pe feisbuk scriu ca ‘ninge’ ”tombe la neige’ ”snowing outside” ”es schneit” ”esta nevando” si asa mai departe. VOI SERIOS? VOI serios nu aveti altceva de facut? VOI SERIOS sunteti atat de impresionati? Duceti-va nahui in fata bradului si multumiti-i lui Chirtoaca – asta el, precis el!

* si apropo, de ce nimeni din voi nu are oua? NIMENI! NIMENI! pentru ca sunteti din TARA MEA!

*

Advertisements

One thought on “Tara mea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s