unu. ora unu.


azi am avut alarma pe la vreo 7. la 8 mam trezit. ningea. pe la 12 am terminat vreo 2 capitole si am zis ca tre de iesit, n’am vazut niciodata orasul nins. m’am primblat alene vreo ora, incercand sa gasesc de mancare. peste tot scump, asa ca mam intors (ca intodeuna) la facultes si am stat acolo vreo 2 ore, citind, mancand si prinzand cu urechea ce discuta toti in jurul meu. pe la 3 am fost la un curs banal. pe la 4 am inceput alte 2 capitole. pe la 9 am terminat si am mancat. la 11 am zis ca ma duc sa alerg, ca mam zaibit. la 12 am baut redbull. e ora unu. am mai terminat un capitol. redbullu abia isi face efectul. maine o sa uit tot ce am fortat in mine ultimele 15 ore. intrebarea respectiv apare: nahui? dau o piva pentru un raspuns.

in orice caz – saptamana viitoare se prevede ‘ca prin ceata’. ceea ce ma duce cu gandul la un posibil raspuns: merita sa’ti vinzi un coi pentru un ficat.

incurajez alter-ego-urile mele sa ma depaseasca la capitolul ‘post banal’ in viitorul apropriat. garantez ca nimeni nu a avut inca asa o zi de cacat de mult timp. va astept durerea blea, injghebata in litere si cuvinte pe blog.

3 thoughts on “unu. ora unu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s