ultimele zile. 494946


subsemnatul a trecut prin cateva ultime zile care pot fi descrise doar prin cuvantul: ”debile”.

acum un minut a aflat ca pavel turcu se va duce totusi la Oslo. subsemnatul a zambit ironic si sa gandit la droaia de mesaje ‘anti-Orange’ care vor aparea (nunu, nu de la cei care’l taie pe PT, dar de la sustinatorii lui; ia sa vedeti!); asta huinea; mai mult, sa gandit la expresia fetii lui PT si a familiei sale; atunci subsemnatul a zis ca tre de reincarcat cartela.

dimineata asta sa uitat la meciul de tenis din finala open-ului australian. si’a amintit de anul trecut cand il vedea pe federer distrus, plangand si se gandea, el – subsemnatul, ca gata..so terminat; fed amu are 3 slamuri in mana si azi a zambit ironic si a zis ca ne vede si la anu. cam tot asa cum PT o sa zambeasca cu trofeul in mana de pe scena de la Oslo si revenind acasa le va promite juriului ca ii va vedea si la anu – cu un alt imn.

ieri, subsemnatul a mancat un iepure la orele 12. a fost sunat la ora 2 si intrebat daca el gaseste ceva straniu la o fata si a fost mesagiut la orele 3 spunandu’se sa se calmeze. la orele 4 el sa gandit putin la zola si la cat de complexi is oamenii in jurul sau.

picioarele is ude de la zapada, tre de mancat, si de amintit voua ca Hume o zis ca ‘the ‘Self’ can be nothing but a bundle of perceptions”. iata ce sunteti voi, dragii mei.

4949 46. pentru Sistema!

This entry was posted in 1. Bookmark the permalink.

9 thoughts on “ultimele zile. 494946

  1. @adepta – eu cred ca ii clar ca fotka nu e a mea, de aia si linku mai jos; cat de ‘culori’ – eu cred ca tu poti singura sa te duci si sai spui babutei sasi re-varuiasca peretii, ca tu vrei curcubee si, dam dac tot refaci culoarea, poate pui si niste steklopaket, un ecran tv plat si 2-3 tablouri de estea moderniste, preferabil facute de niste lesbiene cu mesaje ‘progresiste’ si anti-barbati. asa cum e in stil amu`.

    @talent – ha! shiniva matinca se ascunde dupa atata talent, nu’i asa?

    @dasha – care motan? unde motan? : )

  2. tocmai am realizat cat de eluziv e sistemu de vot pe portal. daca “ratez aceasta” dand 5 stelute asta inseamna ca postu e ‘zaibisi’ sau ca as fi dat ‘zaibisi’-cat ca sa ratez (sa nu fi vazut vreodata) asta?

    4 stelute :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s