Lumea ma va tine minte


subiectul zilei, indubitabil si irefutabil, au fost cainii. dar mie nu-mi pasa despre caini deloc, asa ca nu voi scrie despre dansii.

alt subiect al zilei a fost cum PT il suduie si bate pe un hot de’o butylka de coniac (cand au ajuns alcoolicii sa fure coniac si nu cista vodka – iti dai seama ca Moldova este un stat care se respecta, nu huio-maio). mai mult, in stil judoist, ju-jytsu – pavel turcu il tranteste jos pe hots  tinand intr’o mana butylka de coniac recuperata de la hots. cu pavel turcu nu te pui blea. iaca mesaju.

lu vlad filaret azi i so’mflat narile si ochii cand cineva l’ontrebat despre vseakii hui realizat de comunisti=opozitia. el o zambit la un moment dat intr’un fel care mi’o adus aminte de Graham Green care’o zis: ”A solitary laugh is often a laugh of superiority.” nush cine e graham green *(cu toate ca stiu de the quiet american si de orient express, evident) dar ghini’o zis ce’o zis. eu odata tot eram pe punctu sa mananc in bot din cauza ca am asa ‘zambet’. si azi, dac eram acolo, tot aveam sa’i dau in bot lu filaret. so ahuit blea. tre de zis lu pavel turcu.  aistaianu, navigator ghini zice si el ce zice.

apropo, Alina Lipcan, ce mai faci?

5 thoughts on “Lumea ma va tine minte

  1. vichea – tu continui cu conspiratia ca blogu ista… cumva nu e (doar) al lui bolo? haha… mai zi poate ca si emilian galaicu paun tot o scris aiceaianu! o scris? auzi, galaicu, ai scris?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s