fenomenul Pavel Turcu. sau oameni in koropcika.


Acest blog, ca si blogherii (aparent ei is mai multi!) acestui blog s-au abtinut destul de mult (timp) de a face comentarii pe marginea lu PT. au fost fel de fel de ‘dat din ochi’ si ‘glume cu subtext-context’, dar niciodata ceva direct. ca si acum. totusi postul o sa se numeasca ‘pavel turcu’ pentru ca el, pentru mine – azi seara, a devenit un fenomen. nu muzical (blogherul prezent in general nu l-o ascultat sau vazt la ochi pe pavlusha, si azi seara nu a privit nici o semifinala, si nici ieri – si el in general e deconectat de la teve-ul si ‘cultura’ moldoveneasca deja de ceva timp). in schimb blogherul prezent are facebook si multi prieteni (eiii, stiti voi, prieteni de estia care ca si pe pavel – nu i’am vazt la ochi in viata da` ei ma adauga pentru ca eu is tinar cu spatele frumos). de aici si fenomenul.

eu cred in libertate de exprimare. eu cred in vociferarea opiniilor proprii, cat de extremale nu ar fi ele (chiar daca e vorba de auschwitz denial sau apararea lu kim-jong il – cu o singura limita: hate speach. ca sa intelegeti – priviti hotel rwanda si o sa vedeti de ce). blogherul prezent are si el skinul lui care se manifesta ca deobicei face discutii contradictorii cu prietenii sai, aparand tot ce se poate, chiar daca nu crede, doar pentru a face discutia mai interesanta. adic blogherul prezent s’ar putea si el (si matinca chiar a fost si cazul), la un moment dat, sa argumenteze contra-PT si probabil ar fi destul de convingator.

dar fenomenul pavel turcu l-a marcat pe blogherul prezent pentru ca a demonstrat ce natie de ‘caini turbati’ avem noi. atata ura, venin, dezgust si argumente peste argumente incat blogherului prezent i-a venit a bory. problema nu e in pavel turcu si nici in cultura sau muzica sau eurovision sau juriu sau votare sau 8 lei sau grup-de-oameni-care-il-imping-pe-pavlusha sau kapusta-care-oamenii-estia-o-fac (: )) sau etc sau etc – problema este in argumentarea care oamenii anti-pt o aduc. sau in ne-argumentarea, mai bine zis. si asta nu e ridicol sau de ras sau de plans sau prostesc – asta e pur si simplu trist. noi avem o natie de oameni tristi in moldova, ingusti la minte si cum zice bunul meu prieten goldman: in koropshika. va dau si voua niste monstre:

MC: ”ap dupa asa veste its vine s te lasi de cantat”

DB: ”Stupid things rules the world”

NB: ”am mai ghine trimitem un copil sa zica “catalush ca paru cretz” ca tot mai bune sanse va avea”

SB: ”Mda … de data asta cred ca ne facem de ris pe toata lumea…daca sincer pur si simplu is mort de…. dupa seara de astazi… si nu numai de participanti dar si prezentatorii is bestiali…ura Moldova… cu Pavel Turcu, inainte in ripa….”

SM: ”[..]poate e noutate pt tine, dar Eurovision este “Song Contest”, şi nu “Show Contest” sau “Circus Contest”

DC: ”catastrofa!!!”

IS: ”mda…. nici cultura nu mai avem noi……”

TC: ”way,,,ce faceti??? e prost,,,sa ne prezinte el? doamne fereste!!!”

DC: ”Da, contam pe juriu si pe faptul ca aceastia nu vor fi influentati de cercurile economice tentate sa faca bani pe Turcu si in continuare…” ”Ужас….могу себе представить что подумают о нас соседи…когда услышат этот позор!!! :))”

DG: ”PS: Turcu e oligofren, sa fim seriosi”

AR: ”bine ca turcu va face tara de rusine, dar gunoiul, mizeria, saracia si gropile va fac sa va simtiti mandri!?. bei! tzara asta e de rahat! iar pavlic o reprezinta! chiar as spune ca pavel ii mai sus decat tzara!” VM in reply: ”@AR, asta-i, ai lovit drept în ţintă! Da ştii de ce şara e de rahat?? Fiindcă măturătorii şi paznicii în loc să măture, ei cîntă la Eurovision”


nu VM. tara daca si e in rahat (dam fiecare cum crede) nu e din cauza maturatorilor care canta la eurovizion. este din cauza ta – care nu gandesti.

of. tare ni-i de greu. si ma-ntristez si eu. si nu-nteleg cum din acelasi lut unul poate ajunge sa zica: ”nu am moarte cu tine nimic/eu nici macar nu te urasc” si altii sa scuipe pe toata tara pentru ca is prosti pentru ca il voteaza pe un paznic care nu poate canta si ne va duce tara de rapa.

pavlusha – tu scoti tot ce e mai rau din noi. nu te-ntrista. si (merci kirpi4) ca’n bancu-tragi-comedia asta:

Q: Şi i-o spus soldatul roman, lui Isus Hristos când îl ridicau sus?
A: Ţînti-n mâini.

ap iaq – țînti-n mâini!

postsecret.com

3 thoughts on “fenomenul Pavel Turcu. sau oameni in koropcika.

  1. Einstein a zis că 2 lucruri sunt infinite – Universul şi prostia umană, dar în privinţa Universului avea unele rezerve…

  2. declaratia cea mai imbucuratoare daca se realizeaza, dar nu cred: “ma las de cetatenie/fug din Moldova daca Turcu merge la ESC”.

    poate Pavel o sa curete tara :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s