Nu mai ceti Portalu! Pătrunde’l!


Va las mostenire superbul meu craniu. Din care sa beti pelin! cand vi’e dor de viata. Si’otrava! De vreti sa’mi urmati. Asta a spus blaga. Lucian. Poetul. Caruia i s’a explicat ca filozofia inseamna DOAR marx. V’amintiti? In cartea lui preda. Marin, exact. Ăla, de a murit si a lasat drept mostenire – o supermega-taina. Aperitivul tau, stimate user. BÂRFA!!!! In care volens nolens scormonesti ca’ntrun… ! Vai! N’am voie s’o spun pe asta, aici, pe blog, ca o sa ma creada intr’un gand cu colega.
Anywei, datoria ta, ACUM, e sa te simti conectat. Sa fii alaturi. Sau sa pleci? Vezi si singur. Urmeaza un limbaj obscen si marturisiri agramate.

Asadar, mai intai o intrebare de 1000 de euro: astia.. gen blaga, minulescu, sadoveanu… poeti, pictori, cine’o mai fi ei, pashoptishti neobositi.. deci ei .. astia, de ce au trait pe lume? Pentru ca unu ca mine, peste ani, sa poata face ctrl+c, ctrl+v sh sa se faca remarcat? Sa se bage in printrepicioarele vreunei flămânde? Cu ceas la mana, badge, nr corporativ, account’uri, si carnet de munca sa ma simt LIBER?? Mai liber? Mai vrei?

Un an in urma, cand s’a deschis Portalu, o camera de camin, cateva negrese sh doua laptop’uri au reinventat lumea. Cativa indivizi au reusit sa se dezgroape din pixeli-coduri-facebook-noduri si sa’si scoata matsele la iveala. Sa se taie acolo unde doare mai tare, pentru ca cei din jur sa vada, sa gura-casca, sa nu le placa, sa se ascunda intrun colt asteptand sa vada, sa gura-casca, sa nu le placa, stand intrun colt ca sa vada, sa gura-casca, sa nu le placa, sa se ascunda intrun colt sa vada ce rahat mai facem. Avantajul ENORM al meu, al tau si al celui care ar putea sa aiba urechi de’auzit – e ca.. nu. Nu-nu-nu-nu vreau sa’ti spun nimic! Eu nu vreu si nici nu pot sa’ti spun care e Marea Taina a Universului, aici, pe un Blog rapanos!!! Se uita lumea la noi, calm down.

Adevaratul TU, este cel care indelung se uita in oglinda, si isi imagineaza ca nu are nimic. Pentru o singura clipa imagineaza’ti ca nu ai un pat de pe care sa te scoli ca sa te speli intr’o baie pe care nu o ai pentru ca sa te scoli si sa te speli in ea. Nu ai toate cele trei telefoane mobile, carti, flash drive’uri in care simti, resimti cutremutoarea valoare a informatiei stocate!!! Prieteni, poze, shashlyk, padruji, lebedeovka, mall, capusta, djip, copkii, concert, fuego, nunta!!! He-he-heeeei! Unde mergi? La cimitir? Pe tabla de onoare? In cosmos? Pe rafturi de biblioteci scolare? In cartea recordurilor? Ai cel mai lung penis de pe planeta? Esti buna la pat? Esti un om serios? Ai carduri bancare? Cate? Unu, doua? NU MA FUTE!!!! Ie’tz o viata! Sh nu mai ceti Portalu!!!
PĂTRUUUUNDEEEE’L!!!!

 

One thought on “Nu mai ceti Portalu! Pătrunde’l!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s