Ma vie, oh, ma vie, que tu es jolie, jolie comme Vulpe Valerie.


Muzica!

Atunci cand totu’n viata se schimba precum frunza de artar isi preschimba culoarea, vine ora marilor ganduri. Sunt un alt om, maintenant! Sa vedem… Pentru ca am acuma sare si piper si traiesc la Paris in fiecare zi, sunt nevoit sa fac networking, sa dau mana cu multi oameni noi si sa le caut in ochi sclipirea ceea. Doar asa incep marile prietenii si nu mai esti singur – de la o stangere de mana, nu-i asa? Iata ca, dragul meu prieten, te caut in fiecare ciudat cu care schimb o vorba-doua si te caut in fiecare fata cu care-mi impletesc privirea. Apas pe butonul preview sa vad cum suntem tineri, sinceri si frumosi, avem multe amintiri complice, ne urcam in tren si ajungem pana in Montauk unde tu-ti musti stangaci buza de jos si fulgii ti se topesc pe obraz, sau se ciocneste berea, e dimineata si doare capul iar noi radem in nestire, gust de betie in gura si uite-ne lumea la picioare.

Ce frumos e ca eu, anume eu, mai am acum o sansa, de data asta sa nu stric totul din instinctul asta de autodistrugere si totul va fi bine, ca-n filme, ca la Alain Delon. Mi-ai zis o data, cu nasul tau mare, sa nu’ndraznesc vreodata sa cred ca n-ai fi fericita fara mine, si iata-te precis stralucind in fiecare zi ca la balul de absolvire, ca un magnet colorat, cu unghii albastre.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 thoughts on “Ma vie, oh, ma vie, que tu es jolie, jolie comme Vulpe Valerie.

  1. ce frumos ar fi ca eu, anume eu, să aflu că ai profitat de această şansă, n-ai stricat totul, controlându-ţi anume acest instinct, şi prin arta alchimică ai transformat strălucirea colorată a magnetului într-o strălucire de diamant … pur, fin, nuanţat, rebel, echilibrat … ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s