Capul Sfântului Andrei


NOTA INTRODUCTIVA

In timp ce Strigoii si Pricolicii (ador cuvantu asta!) ies din morminte, iar tinerii ung cu mujdei de usturoi ferestrele si usile casei, Eu, Sol al Civilizatiei Moderne, OM al Erei Informationale, stau cu ochii in diverse HD-uri si julianassange-uri. (haios!)

PRIMUL MOMENT PE CARE VREAU SA-L DISCUT.

În anul 1964 capul sfântului Andrei a fost înapoiat bisericii din Patras, Grecia.” Cu aceste cuvinte, practic, se termina pe Wikileaks Wikipedia, articolu despre Sf. Andrei – un ciuvac pescar, care indemnato-ademenit de Ioan Botezatorul, a recunoscut in Isus Hristos – Mesia. Protokletos, sau Primul chemat, asa i se mai spune lu Sf Andrei, un ciuvak pescar care a cutreierat cam toata Asia Minor + Peninsula Balcanica + a ajiuns sh pe la Volga. Râul, in sens ca. Ca mai apoi, acest Sfant Andrei, un ciuvac pescar, sa lase in urma o cruce, forma careia ii poarta numele, si cateva popoare a caror sfant ocrotitor el este. Ah, da. Si capul. A lasat in urma capul ca sa reconfirme cata prostie incape in cei care impartasesc Lumina, voteaza cu Pasat si isi plang de mila inconjurati de hramuri, aur, ceremonii, pomelnice. Le-ash sparje botu, dar cum sunt o persoana publica, tre sa fiu cel care da exemplu de cumpatare si buna conduita. Nu merg la risc. Azi nu.

AL DOILEA MOMENT PE CARE AS VREA SA-L DISCUT.

Politica. Mereu mi-am spus: AR TREBUI sa ma intereseze. AR TREBUI sa devin un analist politic. Sa ma dau cu parerea. Sa stiu (practic) TOTUL despre Afgan War Logs sau Watergate. Sa fiu chemat si rechemat la discutii in formate bi, tri, cvasi, meta laterale. Sa fiu tipul respectat pentru rigiditate si consecventa. (ca Marian Lupu, naprimer : )). Dar, cum sunt un neserios, care niciodata – nimic (aici nu mint) nu duce la bun sfarsit, m-am resemnat. Ca si in cazu cu spartu botu’ popilor – nu merg la risc. Azi nu.

AL TREILEA MOMENT PE CARE AS VREA SA-L DISCUT.

Sambata (sau IN WEEKEND, cum spun altii) m-am distrat. Hihi-haha. Un pahar de vin bun. Muzica, padruji, fumaraie. Dozat, ritmat, acrobat. Detalii pe blogul dumneaei. Nu de alta, dar m-am bucurat de bunavointa cu care Dumneaei m-a acceptat in acest weekend/sambata alaturi de ea pentru o zi intreaga, la TREI CONCERTE! Vezi VIDEO.

AL PATRULEA MOMENT PE CARE AS VREA SA-L DISCUT.

Nici nu exista. Pur si simplu, e noaptea sf.Andrei si asta nu ma lasa rece.  Risc sa ma repet, dar exista poate numai un singur om, care va ceti badaraniile mele si, pentru putine (douazeci, naprimer!) clipe, va decide sa ma rabde. Accepte. Iubeasca. Pupici! :))

7 thoughts on “Capul Sfântului Andrei

  1. ANDREI DE CE TU asha zici ca doar un singur om nu te inteista noi suntem cu tine EU TE ADOR daca as avea de ales intre tine si viata te-as alege pe tine pentru ca tu esti viata me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s