Calul vrea ovăz


Apropo de RBD (vezi Resplendent Burgeois Debility, de John Towel), eu cred ca Rawls nu stia ce afirma cand IMF era deprivat de tot ce inseamna echidistanta si lucrativitate. Trebuie sa fii debil sa uiti de socialismul tardiv atunci cand amintesti de PR (vezi Posthumous Rigour by Antoinette Ququ). Daca in practica manageriala din vest exista cele doua “aspecte austriace”, asta se datoreaza doar inflatiei majore suferite pe termen lung si nicidecum interventiilor de restructurare a datoriilor. In acelasi timp (blea, manervez) Japonia, as stated above, like other nations, has entered into a number of conflicts in the past, most recently World War II. Asa ca chill out… Si daca tu ai chef sa analizezi One’s desire for histrionic laud, apu apuca-te si cauta la Jonathan Franzen endoscopia lui taica-sau care taman l-o facut sociolog si nu eseist poterennyi, stand pe banii lu Gordon Ramsay, cu laptopu prin starbucks.

Acrid but boorish, asa as putea sa-ti numesc tentativa ta de discurs cu influente mediteraneene. Vrei reforma in dreptul anglo saxon? Incearca sa-ti cultivi sangele rece nu doar pentru arta postmoderna dar si pentru Lyndall Hastings, Jose Mourinho sau oricare alt Yale-ovskii descendent cu aere de Moroccan intelligentsia. Pa!

Advertisements

One thought on “Calul vrea ovăz

  1. foarte draguts. de-ar mai fi fost scris fara cautari nesfarsite pe google si cu un pic de substanta si in partile care nu-s aluzii personale, aproape ca m-as fi mandrit cu tine.

    si amuzanta ideea despre sange rece dupa un paragraf care are in mijloc blea, manervez si foloseste cuvinte ca poterennyi. ei da one can’t have it all :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s