Caz ȘOCANT in MĂGDĂCEȘTI: Banca de spermă sub atac!


La adresa redacției a fost adusă o scrisoare cu o istorie nevirosimilă. Un adevărat șoc pentru întreaga comunitate moldovenească care ar putea distruge bazele de drept și valorile fundamentale ale acestei societăți.

Este bine cunoscut faptul că în satul Măgdăcești, raionul Criuleni, se află unica bancă de spermă a Republicii Moldova. Un loc creat special pentru tristele și regretabilele situații ale unor familii care nu pot să aibă copii din cauza impotenței sau a incapabilității soțului de a procrea. În acest caz, banca de spermă din Măgdăcești oferă sprijin și suport, viitor și potențial. Ea aduce fericirea în casele oamenilor și le dă speranță.

O femeie de serviciu ne-a raportat că în seara zilei de 28 mai, 2011, un bărbat bine-făcut, cu o înălțime între 1.80 și 1.90, cu o mască pe față și îmbracat în negru a pătruns în interiorul Băncii cu o armă de vînătoare Baikal. El sa îndreptat direct către asistenta de la recepție și i-a zis să deschidă ușile seifului unde se țin fiolele de 50g de spermă. Asistenta a opus rezistență la început, dar după ce a fost lovită cu patul puștii peste bot, a încetat să se mai smiorcăie și a deschis ușa seifului.

Odată înauntrul seifului, printre numeroasele rînduri de șcafuri care odată erau folosite de către școală internat-auxiliară din satul Crihana Veche pentru a ține feluritele cărți de studiu în biblioteca veche a școlii, bărbatul în negru cu vintovka îndreptată direct către capul asistentei, Svetlana, i-a zis pe un ton autoritar și violent: ”Ie și be sperma din banca asta”. Asistenta sa opus la început, dar după ce a mai primit una peste bot și o început să îi curgă mucii amestecați cu sîngele ei deficitar de vitamine, a răspuns: ”te rog, te rog..nu trebuie…eu pot să îți dau bani..nu trebuie, te rog frumos”. PAC! Încă una peste bot și Svetlana, cu mîna tremurîndă, a apucat prima bănculiță și a tras peste gît conținutul ei de 50g de spermă. Ochii ei, înroșiți și în lacrimi, cereau îndurare și scăpare din acea situație.

”Amu ie și mai be una”. Svetlana, ca și restul angajatelor de la Bancă, nu înțelegeau ce vroia acel bărbat în negru cu pușca Baikal de vînătoare. ”Be, ți-am zis sau îți mai fut una”. Svetlana a băut, sughițînd și lăcrimînd ca un cîine olog lovit de un kamaz Liebherr T 282 B.

După aproape o oră în care Svetlana a înghițit aproape 70 de bănculițe de 50g de spermă, halatul ei alb fiind murdărit de către numeroasele borîturi care le-a tras pe parcursul acestui chin sisific, ea și-a strîns toate forțele și a întrebat bărbatul: ”de ce? de ce mă chinui animalo?”. Bărbatul a înșfăcat-o violent și i-a mai turnat pe gît vreo 3 filule de spermă. A răcnit: ”înghite blea, înghite!”. Svetlana, de frică, a înghițit. ”Amu zîmbește blea, zîmbește!”. Svetlana a schimonosit un zîmbet. Atunci bărbatul în negru cu pușca de vînătoare Baikal și-a scos masca de pe cap și i-a zis soției sale: ”Vezi dragă…nu e chiar atît de greu, nu?”.

2 thoughts on “Caz ȘOCANT in MĂGDĂCEȘTI: Banca de spermă sub atac!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s